Doseermachine

Gebaseerd op de door V-Technology gepatenteerde doseertechniek worden onder andere doseermachines voor verschillende soorten beslag, zoals muffins of cupcakes en oliebollen geleverd. De speciale doseertechniek zorgt voor een zeer constante en precieze hoeveelheid per portie. De machines zijn leverbaar variërend voor de productie van 1200 tot 16000 doseringen per uur, dus voor de oliebollenkraam tot en met de grootwinkel ketens.

De enkelkops tot en met de zeskops typen worden geleverd met een in hoogte verstelbaar frame, een beslagtrechter, elektronische regeling, luchtbesturing en een modern uitgevoerd bedieningspaneel. Voorop staat het bedieningscomfort van de doseermachine. Het aantal slagen en de interval tussen de slagen zijn eenvoudig af te lezen op een overzichtelijk bedieningspaneel. De start en pauzefunctie kan naast de knop op het bedieningspaneel ook middels een voetpedaal of een knop op de spuitmond worden bediend. Op een extra display wordt de totale productie weergegeven.

Voor stijve beslagen worden walsrollen toegepast. Het aantal omwentelingen wordt elektronisch per graad nauwkeurig ingesteld. Ook het even “terugtrekken” van het beslag kan worden ingesteld.

Voor het draaien van “rondjes” of het spuiten van “zig-zag” patronen heeft V-Technology een set roterende koppen als leverbare optie. Het instellen (per graad nauwkeurig) is in de standaard software van de doseermachine geïntegreerd.

Back to Top